germanrmueller went to 0 concert

 
Zvýšení Význam Železnicní Dopravy



When jde limited vzdálenosti, nákladní automobily i nyní win z vlaky, ale déle cesty, železnicní dopravy mohli rozhodne mnohem další zásadní z coming roky, protože nebude pouze usnadnit naše soucasné otázky silnici doprava, ale navíc je vede více udržitelného druh doprava. Vlak má již osvedcené úcinný role konec posun, že firem použít hledat alternativy, ulici doprava. zde: https://metropraha.eu pro informace.

Vlak jako alternativa silnici doprava zahrnuje dlouhý historické minulosti. 'Pred katastrofy 2008, španelské úrady hledat for rešení rising doprava džemy na španelsko-francouzské hranic,' ríká Fred Lessing, koordinátor to CoolRail projekt. 'Jeden option k využití železnicní a využít železnici doprava, ale Španelsku funkce alternativní šírka kolejnice ve srovnání s ostatní Evropy.' plán fázi CoolRail byly k dispozici pouze v roce 2012, a také modální zmenit - zmenit z silnici železnice prepravu -- byl prozkoumány urcit, , pokud to muže bude alternativní blízké budoucnosti. vysvetlení tento konkrétní projekt byly že výzvy v silnici dopravy, pretížení na Evropských silnice a vzduch atmosféru znecištení.

Rychlost

V železnicní doprava, spolupráce duležitou koncept spolu s lécení. To je opravdu možné, jeden strana udržet pripravit na nekteré trajektorie. Ale strany kterí hledají spojit jsou ponekud trochu neochotný. tato, je kdo hlavní component je duležité v prenos zelenina a ovoce: rychlost.

Silnici doprava jen trochu rychleji, jak muže práce s dva ovladace tento typ modality. železnicní ztrácí rychlost , protože predpisu liší každý státu. Fred:'Jsme handling rychlost hranice na drah. Zpusob príklad, vetšina státech, sto mph je že limit, prestože sto dvacet kilometru by podobne príležitost. Navíc je , naše chladírenské vzdelávat se potrebuje útek z jak if osobní vlak, potrebuje pass . V každém prípade, máme musí využít rozlišovací lokomotivy z Španelsko, Francie, Nemecko a Nizozemsko. Motor motoristé jsou omezen které trajektorie jsou mohl disk, a, která také indukuje zpoždení. Naše projekt má vetšina zpoždení ve Španelsku, vzhledem k tomu, máme switch další železnicní šírka .' náklady železnicní a dálnici doprava bude naprosto stejný. 'výdaje silnicní doprava extrémne pravdepodobné, rust pozdeji, a také jsme doufám, že železnicní doprava doprava poplatky zustávají stejný .

Pestování železnice dopravy

Nunner Logistiky má našel, že železnice doprava zvýšení témer okamžite všechny typy doprava. Erik Groot-Wassink, reditel exclusive služeb a produktu pro Nunner Logistiky:'Itálie, jako instance, re vyhledávání volby prepravu více cerstvé vytvorit za železnicní, a krome toho Rotterdam, Antverpy v poslední dobe zacal zacali uvedení až hosts u železnice prepravu cerstvé vyrábet.'

Bonus obchodní vlaky -- zboží vlaky vlastní firem -- by že frekvence exkurze pro jejich lokality. príklad, H. Essers má práve jeden vlak provádení mnoho výrobku, a ne proste cerstvé vytvorit. Hanno:'S vlaky jako - mohl go do Rumunska , stejne jako šest krát, a zákazníci mužete snadno pripojit jejich obaly, pokud potrebné. To znamená to je snadno využívat vlak, a je vynikající vlastní atmosféra. Protože nekolik vlaky nechat týdenní moci záruky délka ty trajektorie naše zákazníku.

Nové Hedvábné Highway

Vzhledem k rust vlak jako dopravy, odkaz snadno vyrobeny v sen Cíny join Evrope a Asii prostrednictvím vlakové. Jsou dva odlišné tras k Cína z Evrope. A Severní jiste pres Rusku spolu s Jižní cesta pres Strední Asii. Tras mohli stát se a rychlejší výber sea-doprava, a levnejší než vzduchu dopravy.