miahmphampton went to 0 concert

 
Co se stane s vaším zdravím, když pijete Smoothies každý den?

Smoothie podniky se objevují všude, jak se zdá, odrážejí spotřebitelské preference ohledně zdravých a pohodlných potravin. Očekává se, že růst bude pokračovat. Jsou chutné a mohou poskytnout spoustu živin. Můžete si připravit vlastní zdravá a výživná jídla z přísad, které potřebujete.

Pití smoothies má 5 zdravotních výhod

Smoothie je husté a krémový nápoj vyrobený ze směsi ingrediencí. Všechny ingredience smíchejte dohromady, dokud nezískáte hladkou konzistenci. Jednou z nejlepších vlastností smoothies je, že mohou obsahovat cokoliv požadované. Zde je několik příkladů běžných přísad:

Ovoce

Zelenina

Jogurt

Semena

Ořechy

džus

Voda nebo mléko

Proteinový prášek

Koření

Zde je pět výhod, které pití smoothies pro vaše zdraví přináší.

1. Zvyšuje spotřebu ovoce a zeleniny

Dobré zdraví závisí na dostatečném množství ovoce a zeleniny. Jeden až dva nebo tři šálky denně od každého mohou snížit krevní tlak, snížit riziko vzniku některých typů rakoviny, snížit riziko rozvoje cukrovky a snížit riziko kardiovaskulárních chorob a mrtvice. Klikněte sem: https://www.smoothierecepty.cz pro podrobné informace.

2. Zvyšuje příjem vlákniny

Vláknina je dobrá pro trávicí systém. Může pomoci snížit riziko vzniku cukrovky, srdečních onemocnění a rakoviny tlustého střeva. Některá jídla s vysokým obsahem vlákniny, která lze přidat do smoothies, zahrnují maliny, ostružiny, jahody, hrušky, jablka, banány, tmavou listovou zeleninu, chia semínka, slunečnicová jádra, mleté ​​lněné semínko a mandlové máslo, abychom jmenovali alespoň některé.

3. Lze nahradit jídlo

Pokud jste v programu na hubnutí, smoothies vyrobené ze zdravých ingrediencí mohou nahradit jídlo a poskytnout základní živiny. Smoothie lze připravit s předstihem, aby bylo možné snadno konzumovat, když jste příliš zaneprázdněni vařením běžných jídel.

4. Může poskytnout výživnou rovnováhu tuků. bílkoviny, sacharidy, vitamíny, minerály a další živiny

K dosažení nutriční rovnováhy v a zdravé smoothie, ovoce a zelenina jsou nejlepší ingredience. Mohou být doplněny zdravými tuky ze semen, ořechů nebo ořechového másla a bílkovin.

5. Pomáhá zvládat chutě na jídlo

Jednou z výhod pití smoothie k snídani je, že může poskytnout zdroj energie a bílkovin. Výzkumy ukázaly, že konzumace většího množství bílkovin vám způsobí pocit sytosti a sníží vaši touhu po jídle později odpoledne. Proteiny, složité molekuly, které se rozkládají déle než sacharidy, poskytují více energie.

Strava s vysokým obsahem bílkovin může pomoci zabránit ztrátě svalové hmoty. Lidé přidávají vyrobené proteinové prášky od mléka, vajec a rostlin až po smoothies. Mandle, arašídové máslo, lněné semínko, sójové mléko, tofu a další ořechy jsou všechny přísady s vysokým obsahem bílkovin.