karleempharris went to 0 concert

 
Jednoduché Tipy Na Výrobu Zdravých Receptů

Vytváření zdravých receptů není těžké, ale je důležité dodržovat několik tipů, abyste zajistili, že vaše jídlo bude výživné. Tyto tipy zahrnují snadné nahrazení nezdravých ingrediencí, zásobení kuchyně, používání pomalého hrnce a vyhýbání se vysokým teplotám. Kimberly Snyder, odborník na výživu z Los Angeles, počítá mezi své klienty celebrity jako Kerry Washington a Reese Witherspoon.

Pro ty, kteří mají nezdravé přísady, existují jednoduché způsoby, jak je nahradit

Může se to zdát samozřejmé, ale záměna nezdravých ingrediencí v receptech může mít obrovský dopad na vaše celkové zdraví. Olej je jedním příkladem. Pokud s ním vaříte, můžete sníst hodně oleje. Můžete se rozhodnout používat zdravé oleje, které neobsahují žádné polynenasycené oleje. Zda rozhodněte se zvláštní zdroje informace fitness recepty, procházet tento web.


Pomalý hrnec

Použití pomalého hrnce k přípravě zdravých jídel je skvělý způsob, jak zdravě jíst. Pomalý hrnec je skvělý pro přeměnu velkých kusů masa na jemné plátky. Pomalý hrnec lze použít k rozkrájení jehněčí plec na malé kousky.

Vyhněte se vaření při vysoké teplotě

Vysoké teploty mohou vést k nebezpečným vedlejším produktům. Některé z nich jsou známé jako transmastné kyseliny a koncové produkty pokročilé glykace, které mohou poškodit krevní cévy a zvýšit riziko srdečních onemocnění.

Používejte koření

Koření může učinit vaše jídla zdravějšími. Koření může dodat chuť vašim pokrmům a některé má léčivé vlastnosti. Například kurkuma se tisíce let používala k léčbě široké škály nemocí, od rakoviny po nachlazení. Najdeme ji v mnoha pokrmech a lze ji přidat do smoothies, salátových dresinků nebo zapékaných zboží, i když se v západní kuchyni příliš nepoužívá.

Plánování jídel s rodinou

Plánování zdravá jídla s rodinou by mělo zahrnovat různé druhy potravin. To zajistí vaše rodina dostává všechny potřebné živiny každý den. Je možné připravit zdravější verze a více času- vás efektivně připravit r rodinné oblíbené recepty plánováním dopředu. Budete muset být chytří v tom, jaké suroviny nákup a způsob, jakým je vaříte. Pokud nejste zkušený kuchař, můžete začít výběrem jednoduchých receptů, které vám nezaberou mnoho času.

Shrnutí:

Pokud hledáte pro zdravé způsoby stravování může být dobrou volbou pomalý hrnec. Tyto spotřebiče vám pomohou vyhnout se vysokým teplotám a vyrobit zdravější jídlo. Abyste však z této metody vaření vytěžili maximum, naplánujte si jídlo předem a používejte jednoduché ingredience, které nezaberou příliš mnoho času.